Monteur Technische Dienst

37,5 uur

Home » Monteur Technische Dienst

Ben jij technisch ingesteld, heb jij ervaring met productie-installaties én heb jij een goed analytisch vermogen? Ga dan aan de slag als Monteur Technische Dienst bij Biscuit International voor onze productielocatie in Deventer.

Wat ga je doen?

Als Monteur Technische Dienst verricht je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en voer je aanpassingen uit aan de productie-installaties en apparatuur, met een focus op zowel werktuigbouwkundig als elektrotechnisch gebied. Bij storingen aan productieapparatuur en utiliteitsvoorzieningen op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch en besturingstechnisch- gebied, verhelp jij deze snel en efficiënt, zodat de productiewerkzaamheden vanuit technisch en veiligheidskundig oogpunt kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft. Als Monteur Technische Dienst draag jij tevens zorg voor een periodieke storingsdienst (1 maal per 4 weken).

 Daarnaast zorg je ervoor dat de werkplaats en de reparatieomgeving schoon blijven, assisteer je bij het opstarten van de productie wanneer dit noodzakelijk is, en registreer je al je werkzaamheden in het onderhoudsmanagementsysteem. Tot slot begeleid je monteurs van externe firma’s om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en voldoet aan onze standaarden.

Wat vragen wij?

 • Je hebt voldoende relevante werkervaring in een technische functie en met onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau in de richting van werktuigbouwkunde, bij voorkeur aangevuld met relevante elektrotechnische opleiding;
  • Relevante ervaring met TIG lassen is een pré;
  • Goed analytisch vermogen en begrijpend elektrische schema’s lezen;
  • Bekend met MS-Office en Autocad-achtige software;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij?

  • Salaris op basis van jouw werkervaring, conform CAO Zoetwaren;
  • Werkdagen van maandag t/m vrijdag van 07:30 – 16:30 uur;
  • Een uitdagende baan binnen een prettige en informele werkomgeving;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 – 35 km);
  • Pensioenopbouw bij Nationale-Nederlanden.

Kom jij ons team versterken?

Vul de gegevens hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld bij de sollicitatie de functie en standplaats. Heb je vragen over de vacature of wil je weten hoe het is om bij Biscuit International te werken? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op via +31 (0) 6 57200570 of stuur een e-mail naar werkenbij@biscuitinternational.com t.a.v. Shalini Bhikhie (Recruiter). 

Bij Biscuit International hechten we veel waarde aan een inclusieve bedrijfscultuur waarin diversiteit wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Wij geloven erin dat onze kracht ligt in het samenbrengen van unieke talenten, achtergronden en perspectieven. Daarom nodigen we iedereen die zich aangetrokken voelt tot de visie en onze kernwaarden; integriteit, uitmuntendheid, eenvoud, samenwerken en verantwoordelijkheid uit om te solliciteren bij Biscuit International. 

Solliciteer hier!