Collega’s aan het woord

Margot Brouns

QA Specialist

Margot is de specialist op het gebied van grondstoffen en werkt al vijftien jaar bij Biscuit International in Tilburg. “De organisatie verandert veel en daardoor zijn de dagen nooit hetzelfde”. Margot heeft gemerkt dat haar functie van QA Specialist met de tijd veranderd, maar heeft het nog steeds naar haar zin. “Ik werk in een leuk team, dat elkaar altijd helpt”. Wat Margot zo prettig vindt aan haar werk? “Mijn functie is erg zelfstandig, maar toch samen. Daarnaast hebben we veel zusterbedrijven in het buitenland en het is leuk om ook daarmee contact te onderhouden”.

Arie in ‘t Veld

ICT Manager

Als ICT Manager bij Biscuit International staat Arie voor genoeg uitdagingen. “In de huidige situatie speelt er veel binnen de organisatie en is het zaak de juiste dingen te doen. Aan de ene kant moet je actuele verstoringen managen en aan de andere kant continue naar de toekomst kijken”. Door de snelle ontwikkelingen vindt er ook een samensmelting plaats van de verschillende bedrijfsculturen. “Dit biedt kansen om aan de wieg te staan van een nieuwe organisatie en dat geeft in deze fase volop mogelijkheden om veranderingen door te voeren”. 

Nilou Baghayeri

Sales

Wat werken bij Biscuit International zo leuk maakt volgens Nilou? “De veelzijdigheid en de leuke en behulpzame collega’s”. Geen dag op de sales afdeling is hetzelfde. Nilou versterkt sinds november 2021 Sales op het nieuwe kantoor van Biscuit International in Capelle aan den IJssel. Nilou werd voor haar functie van Sales Assistent benaderd via LinkedIn en is de uitdaging aangegaan. “Iemand met passie en de motivatie om zich te ontwikkelen past goed bij Biscuit International, want je kunt er in korte tijd veel leren en doorgroeien”. Nilou heeft dit zelf ook gemerkt, want vanaf juli 2022 gaat zij de Customer Service afdeling ondersteunen.

Peter Ruiter

QESH & VE Manager

Als QESH & VE Manager noemt Peter het een eer om een team van 21 gemotiveerde en goed opgeleide professionals te mogen leiden. Een dag bij Biscuit International beschrijft Peter als prettig druk. Wat Peter mooi vindt aan zijn functie is dat hij met zijn ervaring binnen de voedingsmiddelenbranche mee kan werken aan de professionalisering van BI. Wat de organisatie kenmerkt volgens Peter? “Vakmanschap en gedrevenheid. Het is echt heel knap hoe de verschillende disciplines elkaar weten te vinden om dagelijks alle versgebakken producten weer bij de klant te krijgen. Hier kan ik echt van genieten”.

Sigrid de Groot

HR

Sigrid werkt nu een jaar bij Biscuit International als HR Adviseur, maar kwam binnen in de functie van HR Officer. Dat is hoe snel je binnen de organisatie door kunt groeien! In haar functie is Sigrid verantwoordelijk voor de locaties Broek op Langedijk, Alkmaar en Ochten. Het leukst aan haar HR rol vindt Sigrid het contact met haar collega’s, waarbij ze een bijdrage kan leveren aan het beste resultaat voor zowel de organisatie als collega’s. Het kantoor in Broek op Langedijk is haar vaste standplaats, vlakbij de productielocatie, en dat bevalt Sigrid prima: “Als je op kantoor werkzaam bent ruik je af en toe de lekkere geur van versgebakken koekjes”.

Sanel Aijkic

Productie

Als ovenist werkt Sanel in het hart van de organisatie. In de productie in Tilburg is elke dag anders. “Er zijn dagen dat alles op rolletjes loopt en dagen dat er genoeg uitdaging is”. De mogelijkheid om altijd weer te leren én kennis over te dragen aan collega’s is wat Sanel zo leuk vindt aan zijn functie bij Biscuit International. Daarnaast geeft het hem voldoening om uit te zoeken waar zich problemen voordoen en dit op te lossen. Op de werkvloer hangt een goede sfeer: “er wordt serieus gewerkt, maar er is ook voldoende ruimte om met elkaar te lachen”. Wat een nieuwe medewerker mee moet nemen volgens Sanel? “De motivatie om er iedere dag het beste van te maken!”

Ronny van Meel

Productie

Ronny is een echte Biscuit International veteraan: hij werkt al 26 jaar als stroopmaker in de productie in Tilburg. Op sommige dagen moeten alle zeilen bijgezet worden om tot goede resultaten te komen. “Eén ding is zeker: er zit nooit een saaie dag tussen”. Wat Biscuit International volgens Ronny kenmerkt is de persoonlijke benadering. “Toen ik hier begon was het een écht familiebedrijf. Door de jaren heen zijn wij natuurlijk enorm gegroeid, maar ondanks dat voelt het nog steeds heel familiair aan”. Daar dragen zijn fantastische collega’s ook aan bij, vind Ronny. “De sfeer is top en er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen”.

Niels Eggink

Supply Chain

Volgens Niels, Supply Chain Planner in Broek op Langedijk, kom je met een proactieve houding en zelfstandigheid heel ver binnen Biscuit International. “Je komt niet in een gespreid bedje, door de integratie tussen de verschillende bedrijven is Biscuit International een omgeving waar nog veel moet gebeuren”. Het is geven en nemen. Wat Niels zo fijn vindt aan zijn functie is de vrijheid en de verbetermogelijkheden die er zijn, net als de leuke collega’s die allemaal een stapje extra willen zetten.