Onze historie

Onze organisatie is in 2016 ontstaan na een fusie tussen Poult (Frankrijk) en De Banketgroep (Nederland). In 2018 kwamen hier A&W (Duitsland), Stroopwafel & Co (Nederland), Northumbrian Fine Foods (Verenigd Koninkrijk) en Arluy (Spanje) bij. In 2019 werd ook Aviateur (Nederland) verworven en in 2021 maakte Dan Cake (Portugal) Biscuit International tot Europees marktleider op de private label markt voor koekjes, wafels en cakes. In 2022 is onze organisatie uitgebreid met Continental Bakeries (actief in Nederland, België, Duitsland, Polen en Zweden).

Constant in beweging

Biscuit International hecht veel waarde aan productinnovatie, het uitbreiden van het assortiment en het aanboren van nieuwe markten. Tijden veranderen en wij veranderen mee, zo breiden wij onze focus ook uit naar nieuwe productcategorieën zoals biologische, glutenvrije en lactosevrije producten.

Ook als organisatie zijn wij continu in beweging en dat is goed te merken wanneer je bij ons komt werken. Geen dag is hetzelfde en er liggen genoeg uitdagingen klaar om aan te pakken. Er is altijd ruimte voor optimalisatie, zowel van onze business als achter de schermen. Ben jij onze nieuwe held in één van de productielocaties? Of ligt jouw kracht in een office support rol? Wij kunnen jouw kennis, ervaring en energie goed gebruiken. Kijk daarom snel of er een passende vacature voor jou tussen staat en solliciteer direct!

medewerkers

productielocaties

actieve landen

Locaties

Onze verschillende vestigingen zitten verspreid
door heel het land!