Handige medewerkers en/of zaterdaghulpen

8 uur p/w, Broek op Langedijk

Home » Handige medewerkers en/of zaterdaghulpen – Broek op Langedijk

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van een koekjesfabriek? Wij zijn op zoek naar handige zaterdaghulpen voor onze productielocatie in Broek op Langedijk. Elke zaterdag van ongeveer 08.30 uur tot 17.00 uur ben je aan het werk met het af- en opbouw en reiniging van productiemachines. Hiervoor is geen ervaring vereist. Je werkt samen met een vast team van gezellige studenten en scholieren. Kom jij dit team versterken?

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit de af- en opbouw en reiniging van productiemachines (ervaring niet vereist). Elke zaterdag van ongeveer 08:30 tot 17:00.

Wat bieden wij?

  • Een bijbaan in een enthousiast team met leeftijdsgenoten.
  • Een boven gemiddeld salaris voor deze functie.
  • Elke maand wordt het vakantie- geld en uren uitbetaald.

Kom jij ons team versterken?

Vul de gegevens hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld bij de sollicitatie de functie en standplaats. Heb je vragen over de vacature of wil je weten hoe het is om bij Biscuit International te werken? Neem dan contact op met Annemijn Bos, Corporate Recruiter, telefonisch via 
06-57776618 of per mail naar werkenbij@biscuitinternational.com

Bij Biscuit International hechten we veel waarde aan een inclusieve bedrijfscultuur waarin diversiteit wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Wij geloven erin dat onze kracht ligt in het samenbrengen van unieke talenten, achtergronden en perspectieven. Daarom nodigen we iedereen die zich aangetrokken voelt tot de visie en onze kernwaarden; integriteit, uitmuntendheid, eenvoud, samenwerken en verantwoordelijkheid uit om te solliciteren bij Biscuit International.

 

Solliciteer hier!