Stagiair RI&E 

 37,5 uur p/w, Dordrecht

Home » Stagiair Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Volg jij een opleiding op het gebied van veiligheidskunde en ben je op zoek naar een leerzame meewerkstage op een Quality Assurance afdeling? Lijkt het je daarnaast leuk om te werken bij de snelst groeiende producent van koekjes, cakes en wafels in Europa? Dan spreekt deze stage op onze kwaliteitsafdeling jou misschien wel aan! Voor onze locatie in Dordrecht zoeken wij namelijk een Stagiair Integrale Veiligheid. De focus voor de stage zal liggen op het vernieuwen en verbeteren van de al bestaande RI&E’s. De stage vangt aan in februari 2023 en loopt tot begin juni/juli 2023.

Wat ga je doen?

Het vernieuwen, updaten en samenvoegen van de al bestaande RI&E’s van Continental Bakeries (onderdeel van Biscuit International) tot één overkoepelende, up-to-date RI&E. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het opstellen van passende maatregelen die genomen kunnen worden op basis van de vernieuwde RI&E. Het uiteindelijke doel is om de arbeidsveiligheid binnen Biscuit International te helpen verbeteren. Daarnaast wordt er ook de kans geboden om mee te werken binnen het QESH team aan gerelateerde veiligheidsvraagstukken.

  Wat vragen wij?

  Voor deze stage zijn wij op zoek naar een enthousiaste, pittige en sociaalvaardige hbo student. Je volgt een opleiding in veiligheidskunde – of gerelateerd – en wil hiervoor graag praktijkervaring op doen. Ook herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Goede beheersing van Office-software en andere relevante software programma’s;
  • Je bent accuraat, klantgericht, resultaatgericht, oplossingsgericht en pro-actief;
  • Communicatief vaardig.

  Wat bieden wij?

  • Een uitdagende stage binnen een prettige en informele werkomgeving;
  • Stagevergoeding;
  • Een dynamisch bedrijf, waar eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt;
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden.

   Kom jij ons team versterken?

   Vul de gegevens hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld bij je sollicitatie de functie en standplaats. Heb je vragen over deze vacature of wil je weten hoe het is om bij Biscuit International te werken? Neem dan contact op met Annemijn Bos, Corporate Recruiter, telefonisch via 06-20017838 of per mail naar werkenbij@biscuitinternational.com.

    

   Solliciteer hier!