Schoonmaker

36 uur per week, dagdienst

Home » Schoonmaker- Ochten

Voor onze Bakkerij in Ochten zijn wij op zoek naar een ervaren Schoonmaker op korte termijn. Ben jij de persoon die wij zoeken? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Als schoonmaker bij Biscuit International in Ochten ben je verantwoordelijk voor het schoon houden van de bakkerij. Je draait dagdiensten en hebt werktijden vanaf 07:00 uur. Ook ben je bereid om op zaterdag te werken. Dankzij jou kunnen collega’s iedere dag weer aan de slag in een schone omgeving.

De belangrijkste verantwoordelijkheden

 •  De bakkerij opruimt en schoonmaakt;

 • Productieruimtes en het magazijn reinigt;

 • Sanitaire voorzieningen in deze ruimtes hygiënisch houdt;

 • Het afval verzamelt en af laat voeren;

 • De locaties in de bakkerij aanveegt.

Wat vragen wij?

Je hebt ervaring als schoonmaker en werkt volgens geldende HACCP-, bedrijfs- en veiligheidsregels, hiermee ben je al bekend of je bent bereid om je hierin te verdiepen. Ook werk je zelfstandig, heb je oog voor detail en zie je wat er moet gebeuren in de verschillende ruimtes. Daarnaast werk je volgens opgestelde schoonmaakschema’s en weet je werkzaamheden correct en tijdig uit te voeren.

 

 

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris gebaseerd op jouw ervaring en vaardigheden;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

 • Een dynamisch en groeiend bedrijf waar jouw initiatief gewaardeerd wordt;

 • Toekomstige ontwikkeling binnen ons bedrijf.

  Kom jij ons team versterken?

  Vul de gegevens hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld bij de sollicitatie de functie en standplaats. Heb je vragen over de vacature of wil je weten hoe het is om bij Biscuit International te werken? Neem dan contact op met Annemijn Bos, Corporate Recruiter, telefonisch via 
  06-57776618 of per mail naar werkenbij@biscuitinternational.com

  Bij Biscuit International hechten we veel waarde aan een inclusieve bedrijfscultuur waarin diversiteit wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Wij geloven erin dat onze kracht ligt in het samenbrengen van unieke talenten, achtergronden en perspectieven. Daarom nodigen we iedereen die zich aangetrokken voelt tot de visie en onze kernwaarden; integriteit, uitmuntendheid, eenvoud, samenwerken en verantwoordelijkheid uit om te solliciteren bij Biscuit International.

   

  Solliciteer hier!