Schoonmaker

20-30 uur per week (avonduren in overleg), Dalfsen

Home » Schoonmaker – Dalfsen

Voor onze productielocatie in Dalfsen zijn wij op zoek naar een ervaren Schoonmaker A. Ben jij de persoon die wij zoeken? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Als schoonmaker bij Biscuit International in Dalfsen ben je verantwoordelijk voor het schoon houden van het kantoor, de kantine en de productieruimtes. Dankzij jou kunnen collega’s iedere dag weer aan de slag in een schone omgeving en kunnen zij genieten van de lunchpauze in een opgeruimde kantine. Concreet houdt dit in dat je zelfstandig:

De kantoren van verschillende afdelingen- en de kantine opruimt en schoonmaakt;

 • Productieruimtes en het magazijn reinigt, inclusief de monsterruimten;
 • Sanitaire voorzieningen in deze ruimtes hygiënisch houdt;
 • Het afval verzamelt en af laat voeren;
 • De schoongemaakte kantoren, kantine, productieruimtes en magazijn aanveegt.

Wat vragen wij?

Je hebt ervaring als schoonmaker en werkt volgens geldende HACCP-, bedrijfs- en veiligheidsregels, hiermee ben je al bekend of je bent bereid om je hierin te verdiepen. Ook werk je zelfstandig, heb je oog voor detail en zie je wat er moet gebeuren in de verschillende ruimtes. Daarnaast werk je volgens opgestelde schoonmaakschema’s en weet je werkzaamheden correct en tijdig uit te voeren. Je bent 4-6 uur per dag beschikbaar, avonduren zijn in overleg ook mogelijk. 

  Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris gebaseerd op jouw ervaring en vaardigheden;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een dynamisch en groeiend bedrijf waar jouw initiatief gewaardeerd wordt;
  • Toekomstige ontwikkeling binnen ons bedrijf.

   Kom jij ons team versterken?

   Vul de gegevens hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld bij je sollicitatie de functie en standplaats. Heb je vragen over deze vacature of wil je weten hoe het is om bij Biscuit International te werken? Neem dan contact op met Annemijn Bos, Corporate Recruiter, telefonisch via 06-20017838 of per mail naar werkenbij@biscuitinternational.com.

    

   Solliciteer hier!