QA Stagiair

 36 uur p/w, Tilburg

Home » QA Stagiair – Broek op Langedijk – Tilburg

Volg jij een opleiding op het gebied van voedingsmiddelentechnologie en ben je op zoek naar een leerzame stage op een Quality Assurance afdeling? Lijkt het je daarnaast leuk om te werken bij de snelst groeiende producent van koekjes, cakes en wafels in Europa? Dan spreekt deze stage op onze kwaliteitsafdeling jou misschien wel aan! Voor onze locatie Broek op Langedijk (vlakbij Alkmaar) of Tilburg zoeken wij namelijk een QA Stagiair. De focus voor de stage zal liggen op de Inventarisatie BRC9 en uitrol hiervan op onze verschillende productielocaties. De stage vangt aan in september 2022 en loopt tot begin 2023.

Wat ga je doen?

Als QA Stagiair ben je onderdeel van de centrale kwaliteitsafdeling. Deze afdeling is verantwoordelijk voor onder andere specificatiebeheer, verpakkingen en het centrale kwaliteitshandboek. Omdat onze organisatie bestaat uit meerdere productielocaties in zowel Nederland als Duitsland coördineren wij norm-overgangen vanuit de centrale afdeling. Op deze manier kunnen we een eenduidig beleid uitrollen naar al onze productielocaties.

Aan jou de taak de BRC9 uit te splitsen in wijzigingen op centraal niveau en wijzigen op lokaal niveau. Je werkt hierbij nauw samen met de QA-Officer die het centrale gedeelte voor zijn/haar rekening zal nemen, en de QA/QC-medewerkers op onze productielocaties, die het lokale stuk oppakken.

Naast dat je werkzaam bent vanaf de productielocatie die is vastgesteld tijdens de stage, zal je tijdens je periode ook de overige productielocaties bezoeken om de normwijzigingen toe te lichten.

Wat vragen wij?

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een enthousiaste, pittige en sociaalvaardige hbo student. Je volgt een opleiding in de voedingsmiddelentechnologie of gerelateerd en wil hiervoor graag praktijkervaring op doen. Ook herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Hbo niveau in de richting van voedingsmiddelentechnologie;
  • Goede beheersing van Office-software en andere relevante software programma’s;
  • Je bent accuraat, klantgericht, resultaatgericht, oplossingsgericht en pro-actief;
  • Communicatief vaardig.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende stage binnen een prettige en informele werkomgeving;
 • Stagevergoeding;
 • Een dynamisch bedrijf, waar eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt;
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden.

  Kom jij ons team versterken?

  Vul de gegevens hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over deze vacature of wil je weten hoe het is om bij Biscuit International te werken? Neem dan contact op met Annemijn Bos, Corporate Recruiter, telefonisch via 06-20017838 of per mail naar werkenbij@biscuitinternational.com.

   

  Solliciteer hier!